Ruoka

Keittiössä Anton ja Jon loihtii ainoastaan kotimaisista sesongin parhaimmista ja mahdollisimman läheltä tulevista raaka-aineista 6 ruokaljin illalisen.

Vältämme kaikkea tehotuotettua joten käytämme paljon riistaa, villikaloja, villiyrttejä, sieniä, marjoja ja lähitiloilta juureksia. Hapatammalla, kuivattamalla ja pikkelöimällä saamme talvea varten säilöttyä satokauden raakaaineet.

Juomapuolella pysytään myös kotimaan rajojen sisäpuolella ja Janne tarjoilee ruokien kannssa yhteen sovitettuja marjaviinejä, oluita, siidereitä ja itsetehtyjä juomasekoituksia.

Menu Skörd 84€

 Menu muuttuu päivittäin saatavilla olevien raaka-aineitten ja sen mukaan mitä keittiö keksii niistä tehdä,

 menu on saatavilla myös kasvis versiona.

Manantaista torstaihin on myös tarjolla lyhyempi neljän ruokalajin menu hintaan 72€

Esimerkki menu

 Menu aloitetaan ensin Jannen tarinoilla, pienillä tervehdyksillä,

 pienellä keitolla ja talon juureeen leivotulla leivällä.

 

Mustajuuri

Siika

***

Sipuli

***

Pääruuan voi valita seuraavista

Madetta, perunaa Majvikin tilalta ja valkoherukkaviinikastike

Peuraa, punajuurta Majvikin tilalta ja luuydinlientä

***

Karviainen

Palsternakka

 

Menulle räätälöidyt juomat 64€

tai pienemmillä kaadoilla 44€

Ps. Emme käytä mitään prosessoituja tuotteita joten emme voi käyttää maidon, kerman, voin tai kananmunan korvikkeita ja näin ollen emme pysty tekemään täysin maidotonta tai vegaanista menua